Szállítás

Szállítás Magyarországon belül

A megrendelt termékek magyarországi kiszállítását a Magyar Posta Zrt. és a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. végzi, akik a megrendelést követően a megrendeléskor megadott szállítási módon és szállítási címre teljesítik a kézbesítést.

 

(1) Szállítás futárral

A megvásárolt termékeket a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft., vagy a Magyar Posta Zrt. futárszolgálatával juttatjuk el neked a vásárláskor megadott magyarországi szállítási címre. A szállítás díja fizetési mód és rendelési összeg függvényében 1.700 -  2500 forint között változik.

Szállítás Magyarországon kívül

Külföldi szállítás jelenleg nem elérhető. Abban az esetben, ha külföldről szeretne rendelni, kérem lépjen kapcsolatba velünk a popbagbymarina@gmail.com e-mail címen.

​ 

Szállítás időpontja

A magyarországi szállítás várható időpontja a megrendelést követő 10-20 munkanap.

A termékek legyártása csak a megrendelést követően történik meg, ezért a szállítási idő minden esetben úgy van megadva, hogy az tartalmazza magában a gyártási és szállítási folyamatot is.

 

Szállítás költségei

(1) Szállítás futárral

Szállítás már 1710Ft-tól.

A szállítási árak a szállító partnerek ajánlata alapján kerülnek feltöltésre az oldalra.

Fizetési információk

A www.mypopbag.com Honlapon megvásárolt termékekről minden esetben elektronikus számla kiállítására kerül sor a vásárláskor megadott adatok alapján. Az elektronikus számlát a megadott e-mail címre 15 napon belül küldjük ki. Technikai probléma esetén papír alapú számlát állítunk ki, ekkor a megvásárolt termékekkel együtt kerül kiküldésre.

​​

A www.mypopbag.com honlapon megvásárolt termékek ellenértékét

(1) BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL lehet kiegyenlíteni​

(1) BANKKÁRTYÁS FIZETÉST a FONDY LTD rendszerén keresztül biztosítjuk. A FONDY LTD. biztonságos fizetést biztosít. https://fondy.io/en-hu/fondy-team/

A FONDY LTD a következő kártyák elfogadását biztosítja:

Visa, Maestro, MasterCard, American Express, Discover